Aktuality,  Bezlepkové vaření,  Pokrmy z mouky, obilovin a těstovin

Pohanka s bramborama

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

– vařená pohanka
– vařené brambory…
– pórek
– mrkev
– marinovaný tempeh
– medvědí česnek
– sůl a kmín
– máslo

Na másle osmažíme pórek s mrkví, tempehem a ke konci přidáme i medvědí česnek. Osolíme a okmínujeme. Pohanku smícháme s bramborama (cca 1 díl pohanky na 1 díl brambor) a do toho všeho přidáme zeleninu. A nejlíp to chutná, když to rodina jí z jednoho hrnce. Ňam .

p. s.: sice je v receptu použité máslo v kombinaci s tempehem, je ale lepší kombinaci luštěnin a mléčných výrobků nepoužívat moc často. Živočišné a rostlinné bílkoviny dohromady jsou těžko stravitelné.

 

Komentáře nejsou povolené u textu s názvem Pohanka s bramborama
0
    0
    Košík
    Košík je prázdnýZpět do obchodu
    Přehled ochrany osobních údajů

    Tyto webové stránky používají soubory cookies, abychom vám mohli poskytnout co nejlepší uživatelský zážitek. Informace o souborech cookie se ukládají ve vašem prohlížeči a plní funkce, jako je rozpoznání, když se na naše webové stránky vrátíte, a pomáhají našemu týmu pochopit, které části webových stránek považujete za nejzajímavější a nejužitečnější.